Izrada web stranica

Statičke web stranice

Statičke web stranice se izrađuju tako da se sadržaj stavlja preko programskog alata namijenjenog za izradu web stranica, te se pohranjuje u datoteku zajedno s kodom. Nakon toga se napravi više datoteka koje se međusobno povežu s linkovima. Problem nastaje kad se na tim web stranicama mora mijenjati sadržaj. Potrebno je učitati HTML datoteku u editor teksta te ručno mijenjati sadržaj pri tome pazeći da se ne obriše neki dio koda. Kod izrade ovakvih web stranica velika je mogućnost greške te je posao zamoran i dugotrajan. Ovakav oblik web stranica nisu prikladne za stranice na kojima se svakodnevno mijenja sadržaj kao što su na primjer portali.

Dinamičke web stranice

Kod dinamičkih web stranica sadržaj se generira na temelju zahtjeva korisnika. Prednost je da se unaprijed definira samo izgled (dizajn) stranice, a kad posjetitelj dođe na stranicu web poslužitelj će ovisno o odabranim parametrima korisnika definirati sadržaj stranice.
Ovakve web stranice pogodne su za internet trgovine i portale.

CMS sustav omogućuje korisnicima bez tehničkih i programerskih vještina jednostavno upravljanje sadržajima stranica te preglednu organizaciju svih podataka.

CMS sustav koji mi koristimo za izradu dinamičkih web stranica je WordPress, jedan od najpopularnijih CMS sustava kojeg koriste i Yahoo, eBay Blog, Ford, Samsung, Reuter’s Blog, NYTimes Blogs i mnogi drugi.

Izrada web shopova

Web shopovi koje izradimo su intuitivni za kupca, lako i brzo se u njemu pronalazi traženo te je proces kupnje krajnje pojednostavljen, a kupnja se obavlja brzo u nekoliko koraka. Kategorizaciju Shopa uspostavljamo također prema Vašim potrebama i željama.

Shop izrađujemo u naprednom i fleksibilnom CMS sustavu, prilagođavamo ga Vašim potrebama, a nakon izrade vrlo lako sami preuzimate njegovo upravljanje i uređivanje. Vrlo je jednostavna objava i uređivanje proizvoda, kategorija, raznih akcija i promocija te svih ostalih sadržaja na stranicama kao i upravljanje narudžbama, plaćanjima te ostala administracija Web trgovine.

Nećemo Vam samo napraviti web stranicu, nego ćemo Vam isporučiti kompletno gotovo rješenje online nastupa Vaše kompanije na Internetu.

Statičke web stranice

već od 1.000 kuna*

- do 5 statičkih stranica
- galerija fotografija
- kontakt obrazac
- Google karta s lokacijom
- SEO optimizacija za tražilice


*obrt nije u sustavu PDV-a.

Dinamičke web stranice

već od 1.800 kuna*


*obrt nije u sustavu PDV-a.

Web shop

već od 5.000 kuna*


*obrt nije u sustavu PDV-a.